Software gids

Terug naar Software startpagina

Start  »  Gids  »  S  »  Software  »  Overige software

Overige software gids

Software gids
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Bynder beeldbank
Marketeers hebben dagelijks te maken met het vinden, beheren en delen van beeld- en merkmateriaal. Delen, zoeken en beheren kost veel tijd en moeite binnen organisaties, vooral omdat het meestal om grote, zware bestanden gaat met vaak ook nog verschillende versies. Daarnaast is er weinig controle en overzicht; werkneme

http://www.bynder.nl/

2. CRM Software
De maatwerk software van HAVE-IT is een betrouwbare en goedkope oplossing! Naast software op maat biedt onze organisatie ook standaard software aan tegen aantrekkelijke prijzen en met een goede begeleiding.

http://www.have-it.nl

3. CUTTHECRAP.
Software voor bedrijfsprocessen in complexe omgevingen.

http://www.cutthecrap.net/

4. Devault
De slimste oplossingen, voor elke ondernemer, voor elk budget. Devault werkt uitsluitend met de meest intelligente software en bewezen hardware. Wij leveren een zeer breed aanbod van producten, waarbij u op twee zaken blind kunt vertrouwen: rotsvaste kwaliteit, en een oplossing voor ieder budget.

http://www.devault.nl/

5. Primavera P6
ARAM Software & Consultancy focust zich op de totale beheersbaarheid van de projectportfolio binnen projectgedreven organisaties. Oracle Primavera is de meest gebruikte en voorgeschreven business intelligence applicatie om hieraan bij te dragen.

http://www.aramsoftwareconsultancy.com/primavera-p6

6. Project planning software - Protime.nl
Protime ziet het daglicht in 1995 en groeit snel uit tot marktleider op het gebied van (online) urenregistratie en personeelsplanning. Door een voortdurende focus op innovatie krijgt Protime meer en meer bekendheid als HR-partner.

http://www.protime.nl/nl/oplossingen/offline-en-online-planning-software

7. QS Communicatie Management
QS PortalTalk is een Identity & Access Management Service voor de Cloud. Het bewaakt de toegang tot applicaties, documenten en SharePoint sites. Medewerkers, partners en klanten zien alleen wat zijn mogen zien.

http://www.qssolutions.nl/portaltalk

8. Single Sign On vergelijker
Deze site vergelijkt verschillende bedrijven die Single Sign On software aanbieden.

http://single-sign-on-software.nl/features/

9. Webwinkel beginnen met Proshops.nl
Met proshops begint u eenvoudig uw professionele online winkel.

http://www.proshops.nl/